Pixel
GamingKonkurrence

Sony PlayStation har nået vild milepæl – vi giver en væk

Sony fejrer 500 millioner solgte PlayStation konsoller. Vi har fået lov til at give en væk til en heldig vinder.

I 1994 udkom den første PlayStation i Japan. Efter ni år og seks måneder havde den solgt over 100 millioner eksemplarer. I 2000 kom PlayStation 2, som skulle gå hen og blive den mest solgte konsol nogensinde med 155 millioner solgte enheder. Nu har Sony nået en milepæl med 500 millioner solgte konsoller, og i den anledning har Sony lavet en Limited Edition PlayStation 4 Pro i et gennemsigtigt chasse med en lækker blå farve.

Det bedste PlayStation minde

Alle der har spillet PlayStation gennem barndommen, eller ungdommen, har sikkert et godt minde og oplevelser med den legendariske konsol. Vi kunne rigtig godt tænke os at høre, hvad der er dit bedste PlayStation minde. Ved at klikke ind på vores YouTube-kanal, hvor konkurrencen finder sted, kan du samtidig se, hvad undertegnedes bedste minde er, og ikke mindst hvad der følger med i æsken. 

Vinderes trækkes fredag d. 14 september klokken 10:00 og kontaktes direkte.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte hos iNPUT og Sony samt familier til ansatte kan ikke deltage. Præmien kan ikke veksles til kontanter. Konkurrencen er ikke associeret med Facebook eller YouTube på nogen måde.