Pixel
GamingKonkurrence

Sony PlayStation har nået vild milepæl – vi giver en væk

Sony fejrer 500 millioner solgte PlayStation konsoller. Vi har fået lov til at give en væk til en heldig vinder.

I 1994 udkom den første PlayStation i Japan. Efter ni år og seks måneder havde den solgt over 100 millioner eksemplarer. I 2000 kom PlayStation 2, som skulle gå hen og blive den mest solgte konsol nogensinde med 155 millioner solgte enheder. Nu har Sony nået en milepæl med 500 millioner solgte konsoller, og i den anledning har Sony lavet en Limited Edition PlayStation 4 Pro i et gennemsigtigt chasse med en lækker blå farve.

Det bedste PlayStation minde

Alle der har spillet PlayStation gennem barndommen, eller ungdommen, har sikkert et godt minde og oplevelser med den legendariske konsol. Vi kunne rigtig godt tænke os at høre, hvad der er dit bedste PlayStation minde. Ved at klikke ind på vores YouTube-kanal, hvor konkurrencen finder sted, kan du samtidig se, hvad undertegnedes bedste minde er, og ikke mindst hvad der følger med i æsken. 

Vinderes trækkes fredag d. 14 september klokken 10:00 og kontaktes direkte.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Ansatte hos iNPUT og Sony samt familier til ansatte kan ikke deltage. Præmien kan ikke veksles til kontanter. Konkurrencen er ikke associeret med Facebook eller YouTube på nogen måde.

Patricio Juarez

Patricio bruger meget af sin fritid på at nørde telefoner og gadgets. Det har resulteret i, at han har specialiseret sig i at lave videoproduktion som egner sig godt til tech. Det hænder, at der bliver skrevet en anmeldelse, men passionen ligger i videoproduktionen.

En kommentar

  1. Det må være da jeg introducerede min lillesøster til kingdom hearts, hun var fuldstændig fanget og vi sad bare sammen og skiftedes til at spille en hel vinterferie. Det var helt vildt fedt og vi har aftalt at vi skal have en weekend sammen hvor vi spiller det nye kingdom hearts(når de engang udgiver det). Den dag idag spiller vi stadig sammen selvom vi bor i hvert sin ende af landet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.