×
Gadgets

Lækkede “iPhone Xc”-billeder viser flere farvevalg

To dage inden Apples event er der lækket billeder, der angiveligt skal være "den tredje iPhone" – kaldet iPhone Xc.

Der er to dage til det går løs i Steve Jobs Theater og nu er der for alvor gang i læk og løse rygter. Senest er billeder, der angiveligt er den tredje iPhone med 6,1-tommer LCD-skærm blevet lækket på Twitter af designeren Ben Geskin. Billederne viser “iPhone Xc” i en fire forskellige farver, hvid, space grey, rose gold og rød. Telefonen har samme glasbagside som de nuværende iPhones.

Den billigere iPhone

På billederne kan man også se, at 6,1-tommer modellen benytter en ramme af aluminium i modsætning til iPhone X, der har ramme af rustfrit stål. LCD-skærmen og aluminiumsrammen skulle gøre, at “iPhone Xc” kan sælges billigere end topmodellerne. Dertil har denne tredje model kun et enkelt kamera på bagsiden – også noget, der gør telefonen billigere at producere.


Billedernes ægthed skal dog tages med et gran salt. Ifølge websitet 9to5Mac har Ben Geskin tidligere delt billederne og kaldt dem for “dummy-enheder”, men i morgenens tweet kalder han dem pludselig for den ægte vare og siger, at det er “iPhone Xc” som prototype.

Tim Cook går på scenen onsdag aften klokken 19.00 for at præsentere nye iPhone-modeller. Det forventes at der kommer tre udgaver; iPhone Xs og iPhone Xs Max, begge med OLED-skærm, samt en tredje billigere iPhone, måske “iPhone Xc”, med LCD-skærm.

iNPUT er til stede ved arrangementet i San Francisco og vil dække det markant. Hold øje med denne side – eller vores Facebookside – for kommende info.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.