Pixel
Streaming

Live video: Følg med i Apple-lanceringen med iNPUT

Så er det i aften det sker. Apple lancerer nye iPhones og iNPUT sender både optakt og live video fra begivenheden.

Live video: Kun to danskere er med i Steve Jobs Theatre, når Tim Cook viser de nye iPhones frem onsdag aften, dansk tid, nemlig iNPUTs Torben Vognsen og journalisten Thomas Skov. For alle os andre er der mulighed for at følge med, når iNPUT sender optakt med direkte feed til Torben og Thomas i San Francisco. Udsendelsen streames live på vores Facebook-side og på Youtube – og er du interesseret, så tilmeld dig nedenfor.

Værterne i programmet bliver sangerinden Camille Jones og tv-værten Mattias Hundebøll – ligesom tech-ekspert David Guldager fra TV 2 slår vejen forbi studiet for at fortælle om sin mening om de produkter, der bliver lanceret.

I bedste landskamp-stil varmer vi op til lanceringen, viser begivenheden live fra San Fransisco og slutter af med analyser og tanker, når eventet er afsluttet. Der er altså god grund til at sætte dig til rette i sofaen og lade dig underholde fra klokken 18:30, når live-streamingen begynder. Du kan også se liveudsendelsen lige her – Youtube-feed ovenfor og Facebook herunder.