×
TeknologiTophistorie

Spotify HiFi gravet frem fra app-kode

I den seneste app er der referencer til Spotify HiFi med 24-bit lyd, AI spillelister og nye mix-værktøjer. Og dobbelt op på prisen.

Det længe ventede Spotify HiFi abonnement er muligvis lige om hjørnet, skriver The Verge. De baserer spådommen på kodestumper i den seneste udgave af Spotify-app’en. Her afsløres detaljer, såsom 24-bit losless audio og muligheden for at lave spillelister ved hjælp af kunstig intelligens.

Koden afslører også prisen på det såkaldte ‘Supremium’-abonnement, der lyder på 20 dollars om måneden. Et “normalt” abonnement koster 10,99 dollars, så der er altså næsten tale om en fordobling af prisen.

Herhjemme koster det almindelige Premium-abonnement 109 kroner om måneden, så en Supremium-pris på 199 kroner er ikke urealistisk.

I koden nævnes også en række nye avancerede mix-værktøjer, der gør det muligt at sortere spillister efter Beats Per Minute, BPM. Man kan også filtrere sange på spillelister efter humør eller genre. Der er også en ny “soundcheck”-funktion, der lader dig “lære mere om dine lyttevaner og opdage, hvilken blanding af lyde, der er unik for dig”.

Det er efterhånden mere end to år siden Spotify lovede at et HiFi abonnement var på vej. Siden har der været meget stille omkring tiltaget.

Hos både Apple Music og Amazon Music får man lossless lyd med uden merpris, så Spotify har nok netop travlt med at finde på feaures, der kan retfærdiggøre en højere pris på Spotify HiFi.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.