×
TeknologiTophistorie

Medie: Spotify HiFi bliver dyrt. Rigtig dyrt

Vil du betale mindst 40 kroner ekstra for at få din musik i highres? Det bliver nemlig prisen på Spotify Hifi, hævder Bloomberg.

Det bliver ikke billigt at få highres musik fra Spotify. Hvis man skal tro mediet Bloomberg vil det kommende Spotify HiFi abonnement koste mindst fem dollars om måneden, oveni det eksisterende abonnement. Altså omkring 34 kroner før dansk moms og afgifter oven i de 109 kroner, et Premium abonnement i forvejen koster.

Hos konkurrenterne Apple Music og Tidal koster abonnementet det samme, men her er highres musik inkluderet i prisen.

Bloomberg fortæller videre, at Spotify vil retfærdiggøre den højere pris med en række nye funktioner, der er forbeholdt HiFi abonnementet. Heriblandt muligheden for at oprette spillelister, der er tilpasset specifikke aktiviteter, datoer og årstider.

Spotify svarer på rygterne med et standardsvar:

“Hos Spotify udforsker vi konstant ideer til at forbedre vores produktudbud og give værdi til brugerne, men vi kommenterer ikke spekulationer om mulige nye funktioner og har intet nyt at dele på nuværende tidspunkt.”

Læs også: Spotify er blevet dyr leverpostej.

Highres musik har været en hård nød for Spotify at knække. Det blev lovet allerede i 2021, men kom som bekendt ikke. Siden skiftede abonnementet navn til Supremium og prisen lod til at blive dobbelt så høj, som et almindeligt Premium-abonnement.

Problemet var bare, at konkurrenten Apple Music i mellemtiden havde introduceret både Lossless ogDolby Atmos-lyd. Vel at mærke uden at det koster ekstra. Siden har også Tidal foretaget samme manøvre.

I maj måned cirkulerede en række billeder af Spotify-brugerfladen, der viste integrationen af highres musik.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.