Pixel
Amazon Prime

Steven Spielberg laver serie til Amazon Prime

Cortes handler om den spanske opdagelsesrejsende, der knækkede aztekerne.

Ifølge The Hollywood Reporter skal Steven Spielberg producere miniserien Cortes til Amazon Prime. Serien, der bliver i fire afsnit, handler om den spanske opdagelsesrejsende Hernan Cortes og hvordan hans forhold til Aztekerkongen Montezuma påvirkede historiens gang.

Serien er skrevet og tilpasset tv af den Oscar-vindende manuskriptforfatter Steven Zaillian, der skrev manuskript til bl.a. Schindlers Liste. Cortes skal spilles af Javier Bardem, der vel er bedst kendt som den deformerede skurk i Bond-filmen Skyfall.

Det oprindelige manuskript blev skrevet i 1960’erne af Dalton Trumbo. Spielberg og hans firma Amblin er anført som producere, men om han selv instruerer et eller flere afsnit vides ikke. Der er heller ikke frigivet nogen premieresdato.

Ud over Cortes skal Steven Spielberg genoplive serien Amazing Stories til Apples kommende streamingtjeneste.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close