Viaplay

Første trailer klar til Store Lars – Hjortshøjs nye Viaplay serie

Der er plads til både kærlighed, sædprøver og masser af kendte ansigter i en ny komedieserie på Viaplay - se traileren til Store Lars her

Hvis du elsker Klovn er der måske godt nyt – for en ny Viaplay serie lader til at være i samme kategori som den navnkundige komedieserie – og faktisk er hovedpersonen også en af de medvirkende fra Klovn: Lars Hjortshøj får sin helt egen serie, kaldet Store Lars.

Kærlighed og sædprøver

Hvor Klovn nok egentlig mest bare eksisterer for at være en lang række pinlige historier ser der dog ud til at være en smule mere dybde i Store Lars, for Hjortshøj kastes efter en skilsmisse ud i det der ligner pinlige situationer der ville være Klovn værdige – blandt andet med en sædprøve, der ved et uheld optræder som gave til den forkerte – men serien er også en romantisk komedie der ser ud til at have et mere alvorligt lag også. Ellen Hillingsø har rollen som Lars’ flamboyante ekskone Ellen, mens Martin Brygmann spiller Lars’ ven og nabo – den altid Fætter Højben-heldige Martin, hvis gode råd ikke altid er så gode.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Masser af kendisser

I Store Lars får Hjortshøj selskab af masser af kendisser, der både spiller sig selv og mere traditionelle roller i serien. Blandt andet er der blevet plads til Ellen Hillingsø, Martin Brygmann, Dejan Čukić, Preben Elkjær, Nikolaj Koppel, Lars Seier, Camilla Martin, Martin Jørgensen, Linda P, Rane Willerslev og Jan Gintberg.

Store Lars produceres af Monday. Søren Frellesen, Maj Bovin og Lars Hjortshøj er hovedforfattere og Morten BH er instruktør. 

Store Lars har premiere på Viaplay og TV3 torsdag den 23. april kl. 21.00. Har du Viaplay kan du glæde dig over, at alle seriens afsnit frigives på samme tid her.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.