fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Tandbørste 2.0 renses med UV-lys og doserer selv tandpasta

Nest Brush er tandbørstens version 2.0, den renses med UVC-lys efter børstning, doserer selv tandpasta og kan oplades via USB-C.

Elektriske tandbørster der intet nyt i. Intelligente tandbørster ej heller – vi har endda testet et par stykker. Men en ny tandbørste ved navn Nest Brush forsøger at gå skridtet videre. Ikke alene er den elektrisk, den kan også selv dosere tandpastaen – og så renser den sig selv efter brug.

Selv om den hedder Nest Brush har den altså intet at gøre med Google Nest-serien af produkter. Tandbørsten er skabt af Nest Care Inc. og de har de seneste uger samlet penge ind til at realisere børsten via Kickstarter. I skrivende stund er der samlet mere end 460.000 kroner sammen – et langt stykke over de knapt 64.000 der skulle til for at sætte børsten i produktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tandbørsten har fået med den store designpensel og har vundet en iF Design Award. Selve børsterne er lavet af silokone og i håndtaget har den en beholder til tandpasta. Beholderen rummer 30 ml og det rækker til fire måneder, fortæller skaberne. Herefter kan den genfyldes med din foretrukne tandpasta. En tryk på børsten gør tandbørsten kampklar, komplet med tandpasta på børstehovedet.

Efter endt tandbørstning placeres børsten i et specielt magnetisk stativ, der dræber alle bakterierne på børstehovedet med UVC-lys. Selv den medfølgende rejsetaske har indbygget UCV-rensning.

Nest Brush

Nest Brush leverer 20.000 vibrationer i minuttet. Den har et indbygget batteri, der kan levere ren mund i fire måneder, hvorefter den kan genoplades via USB-C. Tandbørsten fås i øvrigt også i en manuel udgave uden batteri og vibrationer.

Indtil Kickstarter-kapagnen slutter om ti dage, kan man få fingre i Nest Brush for 29 dollars (manuel) eller 49 dollars (elektrisk). Det svarer til henholdsvis 184 og 311 danske kroner. De regner med at kunne levere forudbestillingerne allerede til november.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button