×
Gadgets

Tesla efter vanvittig succes: Må gentænke planerne

Over en kvart million biler er blevet bestilt på bare ganske få dage. Model 3 ser ud til at blive noget nær den største billancering nogensinde, og Tesla ligner mere og mere bilbranchens svar på Apple – et firma, der kommer ind fra højre og får rystet posen grundigt.

Elon Musk, Teslas stifter og CEO, er da heller ikke utilfreds med, at de her til morgen kl. 07.00 amerikansk tid har reservationer på hele 253.000 elektriske biler.

 

Kræver enorm produktionskapacitet

De mange forudbestillinger er en ekstrem udfordring for den, set i internationale sammenhænge, ganske lille bilproducent.

“Vi bliver i hvert fald nødt til at se på vores produktions planer,” sagde Elon Musk fredag morgen. Med den nuværende produktionskapacitet vil de, der bestiller en Model 3 i dag først få bilen i slutningen af 2018, vurderes det.

“Heldigvis” er et skattefradrag i USA nu brugt op, så nye købere ikke længere får en rabat på 7.500$ – hvilket burde sætte en lille prop i reservationshastigheden.

Elon Musk kommer med yderligere to opdateringer på antallet af reservationer.

Følg iNPUT på Facebook for yderligere opdateringer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.