×
Elbiler

Overvejer du en Tesla? Vent et øjeblik…

Tesla er på vej med opdateringer af deres eksisterende modeller - Model S og Model X.

Knap har Tesla Model 3 set dagens lys på disse breddegrader før vedholdende rygter om en opdatering af Model S og Model X begynder at lække. Og det er ikke bare små opdateringer der kan komme på de to modeller, for der kan faktisk være tale om helt gennemgribende opdateringer skriver electrek.

Salget dykker

Salget af Model S og X er styrtdykket over de seneste måneder – både fordi Tesla formentlig kannibaliserer sit eget salg med Model 3, og fordi der længe har været rygter om en opgradering. Ligesom med mobiltelefoner og computere er rygter om nye produkter altid gift for salget af de “gamle”. Men det lader altså til, at det har været værd at vente med at købe, for opdateringerne af Model S og X bliver måske større end først antaget.

Nye batterier

Kilder hævder, ifølge Electrek, at Tesla arbejder på at tilføje samme batteriteknologi til de to “gamle” serier som de har brugt i Model 3. Den nye type batterier er mere effektive og fylder mindre, og derfor ventes det, at bilerne vil få højere kapacitet end de 100kWh der lige nu er den største. Samtidig vil de nye batterier også betyde, at bilerne vil kunne lade med helt op til 250kW – ligesom Model 3. Tesla er i øjeblikket igang med at rulle de nye Superchargere V3 ud, og med dem kommer altså den lynhurtige opladning.

Udover opdateringen på batteriet kommer der formentlig også helt nyt interiør i de nye versioner – ligesom designet kan blive opdateret en smule.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.