×
Gadgets

Tesla opdaterer Model S med autopilot

Ejere af Tesla Model S kan se frem til en lille gave på torsdag. På Twitter har Tesla-bossen Elon Musk afsløret, at Model S i denne uge får en længe ventet opdatering, der blandt andet indeholder nye autopilot-funktioner. Eksempelvis vil føreren kunne slippe rattet på motorvejen og skifte vognbane ved at bruge blinklyset. Mindre eksotisk er det, at den også vil kunne parallelparkere helt automatisk. Opdateringen installeres trådløst på alle Tesla Model S’er.


Ifølge Musk er autopiloten det første spæde skridt på vejen mod en fuldstændig førerløs bil. På en konference i starten af 2015 fortalte han om sine planer – og om at vejen dertil trods alt er lang.

BMW og Mercedes har lanceret biler med tilsvarende teknologi.

Ovenfor kan du se en video, hvor Elon Musk præsenterer bl.a. autopilot-funktionen ved et event sidste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.