GamingTophistorie

Tesla demonstrerer Cyberpunk 2077 i den nye Model S

Under den officielle lancering af den nye Tesla Model S (Plaid), demonstrerede Elon Musk, at man kan spille Cyberpunk 2077 på infotainment-systemet i bilen.

Infotainment-systemet i den nye Model S har uden tvivl fået en stor opgradering, sammenlignet med forgængeren. Her nævnte Elon Musk, at regnekraften for systemet er på højde med PlayStation 5. Dette gør den i stand til at spille krævende spil, på den 17″ store skærm i kabinen.

Ifølge Elon Musk kan systemet afvikle moderne state-of-the-art spil, med 60 billeder i sekundet.

Der har aldrig været en bil, der har haft så avanceret computerteknologi samt infotainment, hvor dette bogstaveligt talt er på niveau med en PlayStation 5.” Lød det fra Tesla CEO, Elon Musk

Drivkraften i systemet er AMD-baseret hardware, som også er kernen i PS5 og Xbox Series S|X. Computeren i Tesla Model S har en regnekraft på 10 teraflops, hvilket stort set er på højde med en PS5, der yder 10,28 teraflops.

Efter præsentationen blev der opdaget en Tesla controller i en af bilerne, med form som rattet i Model S. Det vides endnu ikke om controlleren er et endeligt produkt, eller blot en prototype.

Læs mere om den nye Tesla Model S Plaid her: Tesla viser den nye Model S Plaid – en F1-racer til landevejen


Læs også: Microsoft vil lancere en Xbox streaming-app på dit TV

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.