×
GamingTophistorie

The Matrix Awakens fremviser potentialet i PS5 og Xbox Series X

En ny tech-demo ved navn The Matrix Awakens fremviser hvor stort potentialet er, i Sonys PS5 og Microsofts Xbox Series X.

En ny tech-demo ved navn The Matrix Awakens, fremviser hvor stort potentialet er, i Sonys PS5 og Microsoft Xbox Series X.

PlayStation 5 og Xbox Series X har været på markedet i et års tid nu, men mange af spiludgivelserne har været holdt tilbage af bagudkompatibilitet. En ny tech-demo skabt i spilmotoren Unreal Engine 5, prøver at kaste lys over, hvad de nyeste konsoller fra Microsoft og Xbox er i stand til. Dette er den anden tech-demo udviklet i denne spilmotor – se demoen fra forrige år her.

The Matrix Awakens foregår i Matrix-universet, hvor man følger Neo (Keanu Reeves) og Trinity (Carrie-Anne Moss) i flere filmiske sekvenser. Senere hen åbnes der op for spil-demoen, hvor man selv kan udforske verdenen. Byens størrelse og kompleksitet er desuden på et nyt fotorealistisk niveau.

Tech-demoen udnytter desuden det hurtige SSD-drev, stærke CPU og GPU, samt benytter sig af ray tracing i de nye konsoller. Demoen vil altså ikke være tilgængelig på sidste-generations konsoller.

“Alt i demoen foregår i en stor åben by, der strækker sig over 16 kvadratkilometer. Den vidtstrakte metropol indeholder syv millioner eksempler på aktiver, som hver består af millioner af polygoner, herunder syv tusinde bygninger, 45.073 parkerede biler (hvoraf 38.146 kan køres), over 260 km veje, 512 km fortov og tusindvis af vejkryds, lygtepæle , og mandehuller.” Lyder det fra skaberen af Unreal Engine 5, Epic Games.

Demoen kan hentes gratis til PlayStation 5 og Xbox Series X | S.


Se traileren til demoen herunder:


Læs også: OnePlus 10-serien præsenteres muligvis den 5. januar

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.