HBO MaxTophistorie

The Matrix: Resurrections får streaming-premiere juleaften

Corona-nedlukningen af biograferne betyder, at The Matrix: Resurrections får direkte premiere på streaming. Allerede i morgen, juleaften.

Det seneste afsnit i The Matrix-sagaen, Resurrections, skulle have haft premiere onsdag den 22. december. Men den blev udsat på grund af corona-nedlukningen af biograferne – og nu får den direkte streaming-premiere i stedet. Allerede fra i morgen, juleaften, kan den ses hjemme i sofaen.

Det er dog ikke HBO Max, der er ejet af Warner, der viser filmen. I stedet får den premiere som en såkaldt PVOD-udgivelse, hvor man betaler et (forhøjet) beløb for filmen. Ifølge flatpanels.dk er det p.t. kun Blockbuster.dk der har bekræftet, at de sætter filmen til salg. Prisen bliver 249 kroner.

The Matrix: Resurrections er endnu ikke at finde på eksempelvis Apple TV / iTunes eller Viaplay, men de øvrige tre film i serien kan ses på HBO Max, hvis man vil varme op.

The Matrix: Resurrections
Skærmdump fra Blockbuster.dk (foto: flatpanels.dk)

Vil man vente på, at filmen bliver inkluderet i HBO Max abonnementet, må man have tålmodighed. Hvis HBO følger sin 45-dages regel fra biografpremieren, kommer den tidligst på tjenesten i starten af februar.

Alternativt kan man investere i en DNS-tjeneste. Filmen er nemlig allerede tilgængelig på den amerikanske udgave af HBO Max.

Også premieren på Spider-Man 3: No Way Home er blevet ramt af corona-nedlukningen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.