×
Gaming

The Witcher bliver Netflix-serie

Som de populære spil, så vil den Netflix’-producerede tv-serie basere sig på den polske forfatter Andrezj Sapkowskis bestsellerbøger og historier, der populært kaldes Witcher-sagaen.

The Witcher er magisk monsterjæger

Bøgerne handler om de såkaldte Witchers – magiske jægere, der træner hele livet og udvikler magiske kræfter for at jage og bekæmpe monstre i en mørk fantasy-verden, der er løseligt baseret på middelalderens Østeuropa. Sapkowski har skrevet otte bøger/historier i serien, og de populære værker er oversat til 20 forskellige sprog.

Tre kritikerroste og populære The Witcher-spil

Den ligeledes polske spiludvikler CD Projekt har lavet tre spil (og en række udvidelser) baseret på Witcher-seriens originale bud på fantasy. Alle har solgt godt og har fået gode modtagelser hos kritikerne. Det seneste ’The Witcher 3: Wild Hunt’ fra 2015 har vundet adskillige ”Game of the Year”-priser og har solgt mere end 10 millioner eksemplarer verden rundt.

Witcher tv-serien bliver på engelsk, men bliver blandt andet udviklet af det polske special effects-studio og produktionsselskab Platige Image, der blandt andet har leveret effekter til Lars von Triers film Melancholia og Antichrist.

Fra (nogle af) folkene bag The Expanse

Sean Daniel, der er producer på The Mummy-filmene og tv-serien The Expanse, skal producere sammen med Jason Brown (også executive producer på The Expanse) og den polske instruktør og animator Tomek Baginski, der har lavet en Oscarnomineret animationskortfilm ’The Cathedral’. Baginski skal også instruere mindst et afsnit af serien.

Forfatteren som kreativ konsulent

Det fremgår faktisk ikke af pressemeddelelsen om The Witcher skal være en animeret eller live action-serie. Heller ikke hvornår serien får premiere, eller hvor mange afsnit første sæson byder på.  Men Andrezj Sapkowski, som traditionelt ikke har så meget pænt at sige om adaptionen af hans værker, er med ombord og skal fungere som kreativ konsulent på serien.

Du kan se Tomek Baginskis kortfilm The Cathedral her:

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.