×
Netflix

Første Punisher teaser er bonus på The Defenders

Hvis man ser ‘Marvel’s The Defenders’ til ende – eller spoler indtil der kun er 2 minutter tilbage af sidste afsnit – så kan man nyde den første korte teaser til ‘The Punisher’. Du kan også se den lige her (og læse anmeldelsen af de første fire afsnit af ‘The Defenders‘ her)

Teaseren fortæller os ikke noget nyt om Jon Bernthals (‘The Walking Dead’) eks-politimand Frank Castle, også kendt som The Punisher, som vi så første gang i Netflix-regi i ‘Daredevil’ sæson 2.

Få detaljer

Noget med fortiden, noget med hævn, noget med mørke – og så masser af skydevåben. Men det er også nogenlunde kernen i tegneserien, der handler om en eks-politimand, der først hævner mordet på sin familie ved at udslette mafiaen, der stod bag, og siden ser det som sit mål at udrydde kriminalitet med skydevåben og uden nåde.

I tegneserieversionen har The Punisher altid været en anti-helt, der lige så ofte kæmpede mod Marvels New York-helte, der som regel ikke kunne forenes med hans tendens til at massakrere forbrydere i hobetal, som med dem. Og det var da også Punishers rolle i ‘Daredevil’ sæson 2, hvor han fik hævnet sin familie. Men teaseren snakker tydeligvis også om hævn og udgangsreplikken er da også:
“He’s coming to collect”.

The Punisher flopper ofte

The Punisher har været skildret på film tre gange før. Første gang spillet af Dolph Lundgren i 1989, anden gang af Thomas Jane (‘The Expanse’) i 2004 og tredje gang Ray Stevenson i 2008. Ingen af de tre film var særlig gode eller store succeser. Men Punishers rolle i ‘Daredevil’ blev godt modtaget af både fans og anmeldere.

Fra Preacher til Punisher

I filmene kæmper Punisher alene og ikke som del af noget superhelteunivers, hvilket han også har gjort i de mest populære tegneserier om karakteren – Garth Ennis’ historier i Marvels MAX-serier, der er mere rå og beregnet til voksne læsere end de almindelige titler. Garth Ennis står også bag Preacher, der lige nu kører på Viaplay. På Netflix er Punisher helt klart en del af det større Marvel Cinematic Universe, men om nogle af de fire fra ‘The Defenders’ dukker op i gæsteroller, vides ikke.

Sidste optagelse til ‘The Punisher’ blev afsluttet i april i år, men Netflix og Marvel har endnu ikke offentliggjort en præcis premieredato. Men det skulle blive i 2017.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.