×
Gadgets

Tim Cook, Elon Musk og andre tech-chefer mødes hemmeligt – for at stoppe Trump

På en ø ud for Georgias kyst mødtes en større samling meget magtfulde mænd i foregående weekend. De havde et par ting på dagsordenen – den vigtigste var det altoverskyggende spørgsmål, mange amerikanere stiller sig selv for tiden; “hvordan stopper vi Donald Trump?”.

I forsamlingen på det lusuriøse resort, der dannede rammen om mødet var blandt andet Apples CEO Tim Cook og Teslas karismatiske CEO Elon Musk, der begge er store modstandere af den bramfri mogul med det orange hentehår der lige nu ser ud til at blive republikanernes kandidat til præsidentposten. Også både toppolitikere og embedsmænd var til stede på øen.

Udover diskussionen om Trump, som der vist nok var relativt enighed om, kom det til nogle ret hårde diskussioner imellem især republikanske politkere og Tim Cook omkring den verserende sag om Apples afvisning af at “låse op” for en telefon ejet af en nu afdød terrorist.

Hvad der kom ud af mødet er uvist, men i hvert fald ved Donald Trump nu, at han kan forvente et markant modspil fra nogle af USA’s største virksomheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.