Teknologi

Tim Cook mindes Steve Jobs på årsdagen for hans død

I dag er det otte år siden at Steve Jobs forlod denne verden og hans efterfølger, Tim Cook, mindes vanen tro ikonet med et billede og et citat.

I dag er det otte år siden at ikonet Steve Jobs døde og som han har gjort hvert eneste år siden, har Tim Cook markeret dagen med et tweet og et foto på Twitter.

I tweetet deler Cook et af Jobs mest kendte citater, hvor han snakkede om de ting, han holdt mest af i livet; “det jeg holdermest af koster ingen penge. Det er meget klart, at den mest dyrebare ressource vi har, er tid”, sagde Jobs.

Steve Jobs døde af kræft i oktober 2011, dagen efter at ansatte i hans livsværk, Apple, havde præsenteret iPhone 4S med Siri. Den sidste telefon, Jobs selv nåede at præsentere i et af sine nu legendariske events, var iPhone 4 i 2010.

Apple oprettede i forbindelse med Steve Jobs død en side, hvor fans kunne ære ham med en hilsen. Siden, Remembering Steve, eksisterer stadig. Herunder dagens tweet efterfulgt af de årlige tweets fra Tim Cook tilbage til 2014.

 

 

 
 
 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.