×
Guides

Guide: Tjen penge til apps med Google Panel – det er super nemt

Det tager ikke meget længere end 30 sekunder at tjene et par skillinger med Google Panel, som man senere kan bruge til køb i Googles egen Play Store.

Man kan få rigtig mange gode apps der er helt gratis på Android. Nogle har reklamer på som kan fjernes for et par kroner, og andre apps koster penge før man kan downloade dem. Hvis du er en af dem, der ikke gider, eller kan, betale for apps, så er det her tip måske noget for dig. Faktisk er det et tip for alle brugere af Android.

Penge i Google banken

Med appen Google Panel, som er gratis naturligvis, kan man skrabe nogle håndøre sammen, som kan bruges i Googles egen Play Store. Det tager ikke meget mere end et minut at komme i gang med appen første gang. Når man har logget ind med sine informationer, så vil man blive spurgt om en række spørgsmål med et kommercielt fokus. Det kan for eksempel være, om man kender til et af følgende brands. Der er som regel en fem spørgsmål at svare på, men det er hurtigt overstået. Det er forskelligt hvor ofte der er nye “undersøgelser”, og hvor stor belønningen er. Man kan derefter se i sin app, hvor mange penge man har på sin konto i Google banken.

Man kan ikke snyde Google

Hvis man tror, at man bare lige kan svare tilfældigt på spørgsmålene og få det hele overstået hurtigere, så man tro om igen. Google kan godt finde på at smide falske navne på brands eller fup-spørgsmål op for at tjekke, om man svarer oprigtigt på spørgsmålene. Bliver man taget i snyd, så kan man få karantæne fra undersøgelser i en længere periode. Generelt kan det bedre betale sig at kigge tingene ordentligt igennem – det tager bogstavelig talt 30 sekunder.

Køb apps, film, musik og bøger

Det er faktisk ikke kun apps man kan vælge at bruge pengene på. Alt hvad der findes i Googles butik, kan købes med pengene fra Google Panel. Det vil altså sige, at man kan købe eller leje film, købe musik, bøger og apps.

Appen kommer selv med besked om, hvornår der nye undersøgelse der skal besvares, og dermed penge der skal tjenes. Det kan faktisk ikke betale sig at lade være med at bruge Google Panel, som du kan hente her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.