Gadgets

Top 10: De bedste selfie-kameraer lige nu

Hvilken telefon skal du gå efter hvis du vil have perfekte selfies? DxOMark er klar med en ny score for selfie-kameraer.

Det kan godt være at Huawei dominerer toppen på listen over de bedste mobilkameraer, men bøtten er vendt, når kameraet på fronten bliver testet. Her har Huawei stadig noget at arbejde med. Det viser nye karakterer fra det anerkendte kamera-testsite DxOMark, der netop har lanceret en selvstændig score for selfie-kameraer.

Og lad os bare få udløst spændingen: Det bedste selfie-kamera lige sidder i Google Pixel 3-telefonen. Hvis du vil have en telefon, der kan købes i Danmark, så er det Samsung Galaxy Note 9, du skal gå efter, da den indtager andenpladsen. Fjerdepladsen går i øvrigt til Apple iPhone XS Max. Her er den komplette liste:

Artiklen fortsætter efter annoncen
selfie-kameraer
(Klik for at se større billede).

Som det ses, skal vi helt ned til syvendepladsen for at finde den første Huawei-telefon, nemlig Mate 20 Pro – en telefon der i øvrigt topper den traditionelle kamera-liste.

DxOMark Selfie er baseret på de samme procedurer og samme metodik som DxOMark Mobile, men er blevet tilpasset, så den reflekterer den måde frontkameraet bruges; eksempelvis lægges der naturligvis vægt på at kameraet er optimeret til portrætfotos på kort afstand. Test foretages både i studie og ude i verden.

Back to top button