×
Gadgets

DxOMark: iPhone 11 Pro må nøjes med en tredjeplads

Apple kunne ikke vippe Huawei Mate 30 Pro af pinden på DxOMarks hitliste over de bedste mobilkameraer lige nu. Også Xiaomi slår Apples telefon.

Kameraet i iPhone 11 Pro er blevet hyldet af både anmeldere og brugere, men det mangler det sidste for at kunne slå de bedste på markedet, mener DxOMark, der har anmeldt Apples seneste flagskib. iPhone 11 Pro scorer 117 point og må slå sig til tåls med en tredjeplads på listen efter Huawei Mate 30 Pro (121 point) og Xiaomi Mi CC9 Pro Premium (121).

Testen af iPhone 11 Pro blev foretaget på iOS 13.2, så den inkluderer Apples seneste Deep Fusion-opdatering af kameraet. Deep Fusion hjalp iPhone-modellens mindre sensor med at matche den fysisk større sensor i Huawei Mate 30 Pro i billeddetaljer i normale zoom-bileder.

DxOMark roser både iPhones dynamiske rækkevidde, detaljegraden, den hurtige autofokus og den ”imponerende videostabilisering”. Mængden af støj i billedet er betydeligt forbedret, sammenlignet med fotos der er taget med iPhone XS-serien.

I testen bedømmes det også, at ydelse fra de to 1x og 2x kameraer er stærk, men at detaljerne i den stærkeste zoom blegner i forhold til Huaweis kamera. DxOMark giver også bokeh-effekten hårde ord med på vejen – Huaweis model er simpelthen bedre til at tage hensyn til vanskelige detaljer, såsom motivets brillestænger eller hår.

Bedst til video

Til gengæld kåres iPhone 11 Pro som mobiltelefonen, der kan levere de bedste videooptagelser. DxOMark roser igen den dynamiske rækkevidde, der “giver ”fremragende” detaljer i hightlights og skygger”. På den negative side nævnes problemer med himmel og reflekterende materialer.

iPhones videodel scorer 102 point og indtager dermed førstepladsen – sammen med Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition. Hele testen fra DxOMark kan læses her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.