×
HBO MaxStreamingTophistorie

Trailer frigivet til sidste sæson af Curb Your Enthusiasm

Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm synger på sidste vers. Tolvte og sidste sæson har snart premiere og har nu fået en trailer.

Den 5. februar har tolvte og sidste sæson af Curb Your Enthusiasm, med Larry David i hovedrollen, premiere på HBO Max. Traileren til den nye sæson kan nu ses nedenfor.

Komikeren, forfatteren og producenten Larry David har siden seriens start optrådt som sig selv. Dog i en stærkt karikeret version. Serien er improviseret og skuespillerne får undervejs blot udstukket målet for de enkelte scener. Det har udmøntet sig i et utal af sjove og pinlige øjeblikke for Larry-karakteren igennem de første elleve sæsoner.

Læs også: Bamsen Ted vender tilbage i ny serie

Lyder det bekendt, så har Casper Christensen og Frank Hvam tidligere udtalt i interviews, at Klovn er stærkt inspireret af Curb Your Enthusiasm.

Udover Larry David inkluderer rollelisten Jeff Garlin (The Goldbergs), Susie Essman (Broad City), Cheryl Hines (Suburgatory), J.B. Smoove (Mapleworth Murders), Richard Lewis (Anything But Love), Ted Danson (The Good Place), Vince Vaughn (Wedding Crashers) og Tracey Ullman (Tracey Ullman’s Show).

Første afsnit i tolvte sæson er tilgængelig den 5. februar på HBO Max. Herefter udkommer nye afsnit ugentligt. De første elleve sæsoner er alle tilgængelige på HBO.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.