×
GadgetsTophistorie

Tryl din smartphone om til et tv

For 80 kroner kan du med dette Smartphone tv lave din mobil om til et retro-tv.

Normalt er det ikke i Flying Tiger, man skal lede efter forbrugerelektronik. Men denne her kunne vi ikke stå for. Kæden sælger i disse uger et Smartphone tv, der forstørrer skærmen fra din telefon samtidig med, at den er parkeret, så du kan nyde en film eller serie med hænderne fri.

Og så koster den i øvrigt bare mellem 80 og 100 kroner.

Så vidt jeg kan klikke mig frem til på deres lidt uoverskuelige hjemmeside, sælger Flying Tiger tre forskellige udgaver af deres Smartphone tv. To af plastik i forskellig størrelse og så en udgave af træ. Men på sidstnævnte ryger retro-effekten.

Smartphone tv

Som det ses på billedet herover er der ikke just tale om højteknologi. Telefonen placeres i en dertil indrettet plads bagerst på “tv’et”. En linse sørger så for at forstørre billedet op på tv’ets skærm.

Jeg har forsøgt at regne på dimensioner og så vidt jeg kan bedømme, er skærmen på omkring 12 tommer. Dimensionerne på den viste model er på 23,3 x 15,5 x 16,5 cm.

I skrivende stund er samtlige udgaver af det lille smartphone tv udsolgt på Flying Tigers hjemmeside. Men måske er der mulighed for at finde et eksemplar i deres fysiske forretninger.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.