×
TophistorieTV 2 Play

TV 2 Play flytter ind i Bland Selv hos Yousee

Fra og med i dag kan Yousees tv-kunder vælge den store TV 2 Play-pakke med Favorit og sport som en del af deres tv- og streamingpakke.

Siden nytår har tv-kunder hos Yousee haft mulighed for at vælge TV 2 Sport X via Bland Selv-løsningen, men fra og med i dag, kan de også vælge den store TV 2 Play-pakke, der rummer både Favorit og Sport. Det fortæller Yousee i en pressemeddelelse.

– Med TV 2 Play får vores kunder adgang til alle TV 2’s live-kanaler samt det store streamingkatalog, hvor de bl.a. får adgang til alle sæsoner af populære serier som Rita, Badehotellet og Klovn, siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Når man vælger TV 2 Play i Bland Selv, får man automatisk adgang til alle TV 2-kanaler og en udvalgt del af streamingindholdet på Yousee’s platform, herunder serier som Rita, Badehotellet, Klovn og DNA. Derudover får man også fuld adgang til alt TV 2 Plays indhold via app og web.

– For mange danskere giver det rigtig god mening, at man kan tilgå TV 2 Play som integreret del af sit tv-abonnement, og med Yousee’s størrelse og professionalisme har vi også forventninger om, at mange flere husstande gennem YouSee fremover vil få glæde af TV 2, siger Stig Møller Christensen, direktør for betalings-tv i TV 2.

Ifølge Yousee har mere end en kvart million danskere Bland Selv. De kan vælge mellem 12 streamingtjenester og mere end 40 tv-kanaler. Tre ud af fire vælger en eller flere streamingtjenester i deres Bland Selv-pakke. 

– Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2 og er glade for, at vi i fællesskab kan give vores tv-kunder både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold, siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.