Teknologi

Tv-kunderne strømmer væk fra TDC

Årsregnskabet fra TDC viser at 71.000 tv-kunder valgte at forlade selskabet i løbet af 2019 - eller i gennemsnit knapt 6.000 hver måned.

TDC taber både kunder, omsætning og indtjening. Det viser selskabets årsregnskab, der blev offentliggjort mandag morgen. Faldet skyldes negativ vækst på tv- og fastnet, som kun delvist opvejedes af vækst i mobil- og bredbånd, skriver Finans.dk.

Tv-kunderne forlader Yousee i stort tal – 72.000 kunder valgte i 2019 at forlade Yousee. Det er især konflikten med Discovery, der får skylden.

Alene i sidste kvartal mellem oktober og december valgte 24.000 tv-kunder at smutte videre. I tredje kvartal var det tal på 19.000. Dermed fortsætter udviklingen fra 2018, hvor 57.000 kunder valgte at forlade Yousee.

TDC omsatte for i alt 17 milliarder kroner, hvilket er omkring 300 millioner kroner mindre end i 2018. Driftsresultatet endte på 6,5 milliarder kroner, hvilket også er mindre end året før, og overskuddet efter skat var på 180 millioner kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.