×
Gadgets

Ups: Samsung lækker Galaxy S9-video før tid

Uheldig Samsung-medarbejder fik offentliggjort Galaxy S9-video et døgn før lanceringen. Se den her.

Så er det blevet dagen, hvor Samsung præsenterer sit nye flagskib, Galaxy S9. Men en præsentationsvideo blev allerede tilgængelig igår, lørdag, hvor en uheldig Samsung-medarbejder fik lagt den på Youtube. Den forsvandt hurtigt igen – men det var for sent. Nu florerer videoen overalt. Se den herover.

I videoen fokuseres der på Galaxy S9 som en arbejdstelefon med stor sikkerhed, multitasking og mulighed for at omdanne telefonen til en computer ved hjælp af den nye Samsung DeX Station.

Der er meget lidt info om kameraerne i videoen – og det er lige præcis her Samsung, med sit “The Camera Reimagined”-slogan, forventes at slå mest på tromme, når telefonen – og storebror S9 Plus – lanceres senere i dag.

iNPUT er naturligvis til stede under lanceringen i Barcelona.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.