×
Gadgets

Videoer: Samsung mobber videre …

iPhone-opladeren, -kameraet og -donglerne får et drag over nakken i Samsungs seneste Apple-mobbe-videoer. Se dem her.

Samsung har haft stor succes med at mobbe Apple i sine reklamevideoer og nu har koreanerne lanceret en hel serie af videoer, der tager iPhone under “kærlig” behandling. Under titlen “Ingenious” tager de tre første videoer i serien fat på den Apple-telefonens manglende hurtigoplader, kameraet og det faktum, at der skal bruges dongle, hvis man vil tilslutte hovedtelefoner – og i øvrigt ikke kan oplade telefonen samtidig.

De tre videoer følger alle samme skabelon; en kunde er på besøg i noget der ligner en Apple Store og spørger ind til den aktuelle funktion – og hvordan den fungerer sammenlignet med Galaxy S9. Og iPhones problemer møder man altså ikke hos S9, forstås.

Morsom tradition

Mobbe-videoerne er en efterhånden seks år gammel tradition, som startede, da Samsung introducerede Galaxy S3 som konkurrent til iPhone 5. Og indrømmet, de er morsomme. De nye videoer er også mere “realistiske” end forgængeren, der sammenlignede S9 med den fire år gamle iPhone 6.

Du kan se dongle-videoen øverst og de to andre nedenfor.

https://youtu.be/nxi0AtBVRZE

https://youtu.be/PTntzNhTTsE

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.