×
Gadgets

Verdens mærkeligste iPhone case? Mød Eye!

Det lyder lidt skørt. Faktisk lyder det decideret åndssvagt. Ikke desto mindre er dette casen for dig, der både gerne vil have din iPhone og samtidig have en Android telefon – men uden at slæbe rundt på begge dele separat. Eye er din nye iPhone case med indbygget Android telefon på bagsiden af din iPhone.

Fuld Android telefon

Ideen med Eye er simpel; du skal have det bedste fra begge verdener. Både en iPhone og en Android telefon – når du vender telefonen om. Casen kan så bruge iPhones kamera (Hvilket dog betyder, at der er byttet om på de to kameraer så du får bedst kvalitet på selfiekameraet), mikrofon og højttalere. Derudover får du så en Android telefon med en AMOLED skærm, MicroSD kortlæser og meget andet.

Kickstarter projekt

Som sædvanlig, fristes man til at sige, er dette et kickstarter projekt. I skrivende stund har projektet nået sit mål om 95.000$ i backing – faktisk er projektet nu oppe på at have over 115.000$ i kassen. Hvis du har lyst at være prøve lykken, kan du give et pledge på 95$ og få en Eye uden 4G når de bliver lanceret. En Eye med 4G koster 115$.

Du finder Eye på Kickstarter her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.