fbpx

 

 

 

 

Viaplay

Viaplay åbner for streaming i udlandet

Viaplay åbner sluserne for streaming over hele EU.

Det måtte komme – om ikke andet så fordi EU’s lovgivning siger at det SKAL komme – streaming uden begrænsninger over hele EU. Og Viaplay åbner fra 1. April op for at du kan se alt deres indhold på tværs af grænserne – så længe altså, at du er inden for EU. Tager du til eksempelvis USA eller Asien, er du stadig nødsaget til at downloade dit indhold inden du rejser hjemmefra eller bruge en VPN.

Mere streaming end nogensinde før

Og det lader til, at der er behov for at tage serierne med på ferie, for mængden af bingewatching er vist ikke aftagende hvis man skal tro Viaplay:

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Vores kunder streamer mere end nogensinde før — sidste år streamede vores kunder i gennemsnit 32 timer per måned, hvilket er en forøgelse på hele 25% i forhold til året før, og den vækst ser kun ud til at fortsætte. Vi er derfor glade for, at vores kunder, nu får den fordel, at de fortsat kan se deres yndlingsserier eller følge favoritfodboldholdet, når de rejser på ferie eller forretningsrejse inden for EU”, siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay Danmark.

Du kan altså streame alt Viaplay indhold alle steder i EU fra 1. April. Spørgsmålet er så, om det også gælder England?

Back to top button