Viaplay

Viaplay kan stemmestyres via Google Assistant

Bed Google Assistant om at lede efter film og tv-serier på Viaplay.

Streamingtjenesten Viaplay kan stemmestyres via Google Assistant inden længe. Stemmestyringen bliver integreret i tjenesten i både Danmark, Norge og Sverige, så der både kan søges i indhold og navigeres ved hjælp af stemmen. Det skriver Recordere.dk. Ifølge nyhedssitet bliver Viaplay syet ind i Google Home-højttalerne, der blev lanceret i Danmark igår.

– Stemmestyring ved hjælp af smarthøjtalere er vel en af de mest markante forbrugertrends lige nu, og vi har måske ikke siden den første smartphone set så stærk en teknologisk appel. Vi ser frem til at være med på forreste bølge sammen med Google og vil blive ved med at udforske, hvordan smart-højtalere kan gøre Viaplay-oplevelsen endnu bedre, fortæller Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay i Danmark, til Recordere.

Helt konkret betyder det, at man vil kunne søge efter tv-serie og film – eller starte indhold på tjenesten – uden at skulle tænde for tv’et først. En kommando som “Hej Google, afspil seneste afsnit af New Amsterdam fra Viaplay på mit tv”, burde kunne gøre tricket.

Stemmestyring har længe været en del af Apple TV-oplevelsen – i hvert fald i USA – men Viaplay og Google bliver de første der kan tilbyde danskerne en fungerende løsning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.