Elbiler

Volkswagen arbejder på elektrisk Beetle

Volkswagen er gået all-in på elektriske biler - og nu rygtes det også, at den elektriske Beetle er på tegnebrættet

Det er en af de mest ikoniske biler nogensinde: Volkswagen Beetle – eller boblen herhjemme. I de senere år har Volkswagen sendt en hel række nyfortolkninger på gaden. Vi har tidligere skrevet om det elektriske folkevognsrugbrød, der allerede er næsten sikkert – men nu er der altså også lagt i kakkelovnen til, at Beetle igen får nyt liv – denne gang i en elektrisk udgave.

Tættere på den historiske Beetle

Det er Autocar der i et interview med Herbert Diess, der er bestyrelsesformand i Volkwagens personbil-gruppe, har fået ud af ham, at Beetle er et seriøst bud. Og den bliver måske endda tættere på den “historiske” Beetle, for med Modular Electric Baukasten (MEB) platformen der er Volkswagens system til elektriske biler, er det muligt at lave en baghjulstrukken udgave af bilen – ligesom den originale.

Et af flere forslag

Inden du nu får armene helt i vejret over udsigten til at kunne suse rundt i en lydløs Beetle, så skal du nok lige vide, at godt nok er det oppe til overvejelse i Volkswagens bestyrelse – men den er i skarp konkurrence med flere andre modeller. Ikke desto mindre har Volkswagen allerede lovet, at de vil satse stort på elektriske biler, så chancen for at bilen er imellem de udvalgte modeller der får et elektrisk makeover er ganske stort.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.