ElbilerTophistorie

Volkswagen ID.3 skamroses af danske bilanmeldere

Skal man tro de danske bilanmeldere, der har prøvekørt Volkswagen ID.3, bliver bilen et hit. Men den er ikke helt perfekt ...

Snart ruller Volkswagen ID.3 ud på vejene, lettere forsinket, og den tyske bilproducent har haft danske bilanmeldere en tur i Wolfsburg for at prøvekøre den elektriske nyhed. Og skal man tro dem, har Volkswagen et hit på vej. Der er ellers kolossale forventninger til bilen – ikke mindst fra Volkswagen selv, der håber, at elbilen kan skyde en tredje VW-æra i gang efter boblen og Golf.

Volkswagen har satset stort på ID.3 – ikke bare penge, men også prestige. ID.3’eren er den første bil fra Volkswagen, der er udviklet elektrisk helt fra bunden. Den er baseret på den nye skalerbare MEB-platform, der også skal bruges som grundlag til elbiler fra søstermærkerne Audi, Skoda og Seat – og endda af Ford, der vil bygge en elbil til Europa på platformen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FDM’s medie, Motor, skriver om ID.3’eren, at den ” står stærkt som familien Danmarks allroundbil. Præstationer, udstyr, design, teknologi, køreegenskaber og plads sidder lige i elskabet”. Dog bemærkes det, at der er sparet i kabinen – både på mængden af knapper (hvilket går ud over betjeningen) og kvaliteten af dem. Men generelt er Motor svært begejstret og skriver, at bilen ”absolut har potentialet til at løfte arven efter Golf”:

”ID.3 sidder lige dér, hvor en VW skal være: En behagelig, teknisk avanceret, no-nonsens og uhyre gennemarbejdet bil. Ikke billig i anskaffelse, heller ikke rigtig dyr,” skriver Motor. Læs hele omtalen her.

Årtiets nyhed

Blog om Biler ligger heller ikke fingre imellem, når de kalder Volkswagen ID.3 for ”en af de vigtigste bilnyheder i det nye årti”. De skriver videre, at den nye elbil står som noget af det mest komplette blandt elbiler, der er skabt indtil nu – og i det hele taget en af de bedste biler, der er kommet på markedet den seneste tid.

Mediet har lavet en 12 minutter lang video, hvor de gennemgår bilens fordele og ulemper, den kan ses herunder:

Den nye folkevogn bliver et hit

Også Bilmagasinet er begejstrede for den nye elbil. De skriver, at Volkswagen ID.3 er “så komplet, at den vil give biltypen sit folkelige gennembrud. ID.3 er kvik, behagelig, rummelig, moderne og med en fair pris.”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv om de væsentlige detaljerne gemmes til magasinets abonnenter (anmeldelsen kommer først i magasinet), så skriver Bilmagasinet, at man bliver nødt til seriøst at overveje ID.3’eren, “hvis du er i markedet for en ny Golf eller en anden bil i denne klasse”. Læs hele foromtalen her

Den nye VW ID.3 er fremragende

Endelig får ID.3 også masser af ros fra Bilbasens blog om biler. Anmelderen er pjattet med at bilen er baghjulstrukken og skriver, at den er gennemført praktisk og generelt bare gennemtænkt. Men igen får kabinen ris:

“Du kommer eksempelvis aldrig til at trække din Brenderup-trailer efter ID.3 og der er noget med kvaliteten i kabinen, der ikke heeeelt spiller,” skriver Bilbasens anmelder på bloggen. Du kan se hele anmeldelsen i videoen herunder:

Har vi overset nogen danske anmeldelser? Giv os – og andre læsere – et tip i kommentarsporet nedenfor …

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.