×
Gaming

Walking Dead møder Pokémon Go i nyt AR-spil

Glem nuttede lommemonstre. Snart kan du kæmpe om overlevelsen i dit lokale supermarked side om side med Rick Grimes i det nye AR-spil The ’Walking Dead: Our World’.

Omringet af virtuelle zombier

AR er en forkortelse af Augmented Reality eller forbedret virkelighed. Og i modsætning til Virtual Reality forsøger AR ikke at transportere, men at tilføje et lag af computerskabt information eller illusion til dine omgivelser set gennem din telefon eller et VR/AR-headset.

Spillet ’The Walking Dead: Our World’ fra finske Next Games vil udnyttet din telefons AR-muligheder til at omringe dig med zombie, våben og potentielle hjælper, mens du kæmper dig igennem dine omgivelser. Spillet kan spilles uanset hvor du er, og bruger mobilens kamera til at kombinerede de computerskabte elementer med virkeligheden omkring dig.

Mere interaktivt end Pokémon Go

Det mest kendte AR-spil er Pokémon Go, hvor man kan fange de populære monstre i omgivelserne omkring en og kæmpen om magten over gyms. Men Pokémon Go interagerer ikke særlig meget med omgivelserne. Det lover folkene bag ’The Walking Dead: Our World’, at deres spil vil.

Traileren viser zombier, der holder sig til gangene mellem hylderne i et supermarked og en spiller, der tager en katana fra et bord i en park – om det rigtige spil bliver lige så overbevisende som traileren, er selvfølgelig ikke til at sige.

TRaileren viser også, hvordan man undervejs i spillet kan møde og kæmpe side om side med karaktererne fra den populære tv-serie.

Walking Dead Our World

Udnytter de avancerede AR-funktioner i IOS

Men spillet udnytter blandt andet Apples nye udviklerværktøj ARKit og helt specifikt featuren ARPointCloud, der giver udviklerne muligheder for at gemme elementer i AR-omgivelser, så spilleren kan opdage dem på et passende tidspunkt i deres AR-oplevelse. Om det betyder, at spillet kan mere på IOS, melder historien ikke noget om.

Erfaringer med The Walking Dead

’The Walking Dead: Our World’ er ikke Next Games første spil i samarbejde med AMC. De står også bag det turbaserede mobilstrategispil ’The Walking Dead: No Man’s Land’, som de oplyser er downloadet mere end 16 millioner gange.

’The Walking Dead: Our World’ bliver gratis (med mulighed for køb i spillet) og kommer til Android og IOS – udgivelsesdatoen er endnu ukendt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.