StreamingTophistorie

Warner Bros skrotter Batgirl-film til 650 millioner kroner

Planerne om en film med Batgirl i hovedrollen er lagt graven. Warner Bros har efter sigende skrottet en næsten færdigproduceret film, med et budget på cirka 650 millioner kroner.

Trods at Batgirl næsten var færdigproduceret, har Warner Bros valgt at trække stikket, ifølge The Wrap. Filmen vil derfor hverken blive udgivet på HBO Max eller i biografen.

Budgettet for filmen var på 90 millioner dollars, eller hvad der cirka svarer til 650 millioner danske kroner.

Filmoptagelserne har foregået i vinterhalvåret og den er i post-production nu. Derfor virker det lidt voldsomt, at filmen kasseres i så sent et stadie.

Det er der dog en grund til, ifølge The New York Post. Batgirl har nemlig fået en dårlig modtagelse at et testpublikum.

“Warner Bros. thought the movie “is going to be irredeemable.” Lyder det fra The New York Post.

Filmen har Leslie Grace i hovedrollen som Batgirl, men blandt andet J.K. Simmons og Michael Keaton er også blandt rollerne i filmen.

DC har dog stadig to planlagte film på tavlen i år, herunder Black Adam med Dwayne Johnson, samt en efterfølger til Shazam-filmen: Shazam! Fury of the Gods.


Læs også: Prisen på Samsung Galaxy Watch 5 er lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.