fbpx

 

 

 

 

HBO NordicTophistorie

HBO Nordic bliver til HBO Max

Samtidig kommer samtlige premierefilm fra filmselskabet Warner Bros i hele 2021 simultant i biografen og på streaming via HBO Max.

Foretrækker du at lave popcorn i mikrobølgeovnen eller købe dem i biografen? Det bliver et reelt valg næste år, for det store filmselskab Warner Bros har meddelt, at de i hele 2021 vil udsende samtlige premierefilm til biograferne og til streaming på tjenesten HBO Max samtidig.

Beslutningen kommer efter et år, der har været særdeles hårdt ved filmselskaberne på grund af Covid-19. Allerede i november fortalte Warner Bros, at filmen Wonder Woman 1984 ville få premiere simultant i både biografer og på streamingtjenesten HBO Max. Men nu gælder det altså for samtlige filmpremiere i 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Warner Bros har indgået en eksklusivaftale med netop HBO Max. Nye film skal være tilgængelige på tjenesten i en måned efter premieren. Filmene vil blive vist i 4K HDR-kvalitet. Historien melder intet om, man skal betale ekstra for at se de enkelte film – eller om de indgår i abonnementet.

Blandt de titler, man kan se frem til fra Warner Bros, er genindspilningen af Dune, King Richard og ikke mindst det fjerde kapitel af The Matrix.

HBO Max til Danmark

Samtidig vil HBO Max udvide markant i løbet af 2021. Tjenesten åbnede i maj måned i USA og i løbet af næste år vil den åbne i Europa og i Sydamerika, meddeles det. De europæiske HBO-tjenester omdannes løbende til Max – hvilket tyder på, at danske HBO Nordic er blandt de tjenester, der bliver ‘opgraderet’.

Ifølge pressemeddelelsen vil det dog først ske i løbet af årets sidste halvdel. Til gengæld vil mængden af indhold blive fordoblet, ligesom der vil komme “mange flere muligheder”.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button