HBO MaxTophistorie

Wonder Woman 1984 droppes i danske biografer

Til gengæld kommer filmen direkte på streaming; men den skal i første omgang købes eller lejes. Senere kommer den på HBO Nordic.

Wonder Woman 1984 er en af de biograffilm, der er blevet drillet af Corona-krisen, på lige fod med den seneste James Bond-film og mange andre. Og nu er det besluttet, at filmen ikke kommer i de danske biografer. I stedet sendes den direkte ud på streaming-markedet. Det skriver Kino.dk.

Er man frisk på lidt kulde, er der dog en mulighed for at opleve filmen på et stort lærred, da filmen fra torsdag vises i Drive in Bio i Lynge ved København, samt i biograferne på Grønland og Færøerne.

Wonder Woman 1984 havde allerede den 25. december sidste år premiere på streaming i USA – og har i øvrigt fået rimelig hård kritik. Det er endnu ikke besluttet præcist hvornår filmen bliver tilgængelig herhjemme, men det bliver på VOD, hvilket betyder, at man skal enten købe eller leje filmen.

Først senere vil filmen blive tilgængelig på HBO Nordic, der i løbet af året udvides og skifter navn til HBO Max. Samtidig kommer samtlige premierefilm fra filmselskabet Warner Bros i hele 2021 simultant i biografen og på streaming via HBO Max.

Blandt de titler, vi – måske – kan se frem til på HBO Max herhjemme, er genindspilningen af DuneKing Richard og ikke mindst det fjerde kapitel af The Matrix.

Her er den officielle trailer til Wonder Woman 1984:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.