fbpx

 

 

 

 

HBO MaxTophistorie

Wonder Woman 1984 kommer [også] direkte på streaming

Endnu et potentielt biografhit må overgive sig til COVID-19 og udkomme direkte på streaming. Men Wonder Woman 1984 kommer også i biffen.

Wonder Woman 1984 er bare den seneste i en række af potentielle biografhit, der må overgive sig til COVID-19. Det meddeler filmselskabet Warner Bros, der dog har en lidt anderledes tilgang: De udgiver nemlig filmen på tjenesten HBO Max samtidig med, at den får biografpremiere den 25. december.

Det er endnu uvist, om filmen kommer på danske streamingtjenester, eksempelvis HBO Nordic, men vi håber. Det er dog nok tvivlsomt, om vi får lov at se den på premieredagen – med mindre vi ifører os mundbind og går i biografen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wonder Woman 1984 er opfølger til den svært populære Wonder Woman fra 2017. Gal Gadot spiller igen Diana / Wonder Woman, mens skurkerollerne besættes af Pedro Pascal og Kristin Wig som Max Lord og Cheetah. Her er traileren:

COVID-19 har været hård ved både biografer og filmstudier. Disney har flyttet to film fra biograferne til Disney+ i stedet, nemlig Mulan i september (kommer i Danmark til december) og Pixar-filmen Soul, der, lige som Wonder Woman 1984, får premiere den 25. december.

Andre blockbuster-titler er i stedet blevet skubbet; det gælder eksempelvis Dune og ikke mindst James Bond 007: No Time To Die, der er blevet rykket adskillige gange – og endda har været sat til salg af filmselskabet. Dog til en pris, som ingen af streaming-tjenesterne har været villige til at betale.

No Time to Die skulle have haft premiere i april måned, men blev udsat til oktober på grund af corona-pandemien. For nylig blev den så udsat igen, så den får premiere til april næste år. Måske.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button