TeknologiTophistorie

Xiaomi dropper Mi-brandet

Mi-brandet har været kendetegnet for mange af Xiaomis smartphones og andre elektroniske produkter.

Xiaomi vælger efter sigende at droppe Mi-brandet fremover, hvilket har været kendetegnet for mange af deres smartphones og andre elektroniske produkter, i en lang årrække.

For få uger siden lancerede Xiaomi en ny topmodel med navnet Mix 4, altså uden Mi-brandet.
Nu peger en rapport fra XDA-Developers på, at dette bliver realiteten fremover. Xiaomis næste topmodel kommer altså blot til at hedde Xiaomi 12 og ikke Mi 12.
Læs mere om Mix 4 her: Xiaomi klar med ny flagskibstelefon: Mix 4

Dette repræsenterer et større skift i kursen, da den kinesiske tech-gigant har brugt “Mi” siden deres allerførste smartphone, Mi 1. Brandingen er også blevet benyttet til andet end smartphones, herunder tablets, wearables, bærbare computere og husholdningsprodukter med mere.

For at være helt klar, ændrer Xiaomi altså ikke noget ved eksisterende produkter. Mi 11 vil for eksempel fortsat være kendt som Mi 11. Ændring gælder kun for fremtidige produkter.

Præcis hvorfor Xiaomi hvorfor skrotter Mi-brandet, er ikke helt klart. Ændringen kunne dog komme i lyset af, at virksomheden oplever massiv vækst for tiden, hvor de for nylig overhalede Samsung på det europæiske marked. Læs mere om dette her: Xiaomi har overhalet Samsung i Europa.


Læs også: Samsung Galaxy Tab S8 får Snapdragon 898-chip og 45W hurtigladning

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.