fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Xiaomi fremviser 200W HyperCharge-teknologi

Xiaomi fremviser 200W HyperCharge teknologi, der kan oplade en telefon på blot 8 minutter.

Xiaomi har fremvist sin hurtigste opladningsteknologi hidtil. Her hævder virksomheden, at de har slået verdensrekorden for både kabelforbundet- og trådløs opladningshastighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Oplad op til 100% på bare 8 minutter ved hjælp af kablet opladning og 15 minutter trådløst! #XiaomiHyperCharge.
For godt til at være sandt? Tjek selv timeren! #InnovationForEveryone” Lyder det fra Xiaomi.

Ved hjælp af en modificeret Mi 11 Pro med et 4.000 mAh batteri siger Xiaomi, at de er i stand til at oplade telefonen på 8 minutter, over et 200W kablet HyperCharge-system. Trådløst, kan batteriet oplades på 15 minutter med 120W.

Se videoen der demonstrerer teknologien, herunder:

Xiaomi introducerede 100W kablet fastcharging-teknologi tilbage i 2019, der lovede at oplade et 4.000mAh batteri fra 0-100% på kun 17 minutter. Konkurrenten OPPO overgik dette med sin 125W kabelbaserede hurtigladnings-teknologi, et år senere. Xiaomi sidder dog igen på toppen, med et stort forspring.

Xiaomi nævner dog ikke, hvornår de vil implementere den nye 200W kablet/120W trådløse HyperCharge-teknologi på smartphones til forbrugerne.

I teorien vil hurtigere opladning generere mere varme og føre til hurtigere nedbrydning af batteriet. Derfor går der nok noget tid, før vi ser denne teknologi blive moden nok til en reel lancering.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Rapport: Nye Airpods Pro lanceres i 2022

Back to top button