×
GadgetsTophistorie

Xiaomi klar med nye flagskibstelefoner: Xiaomi 14-serien

Xiaomi har med 14-serien præsenteret to nye flagskibstelefoner med Leica-kameraer, bestående af Xiaomi 14 og 14 Pro.

Xiaomi har med 14-serien præsenteret to nye flagskibstelefoner med Leica-kameraer, bestående af Xiaomi 14 og 14 Pro.

Den kinesiske mobilgigant Xiaomi, har introduceret to nye telefoner, hvor der igen er skruet op for specifikationer og funktioner. Xiaomi 14-serien er desuden de første Android-enheder med Qualcomms helt nye Snapdragon 8 Gen 3 chip.

De to telefoner har desuden kamerahardware udviklet i samarbejde med Leica. Telefonerne har 3 kameraer på bagsiden, bestående af et 50 MP primært kamera med laser AF og OIS, et 50 MP telefoto-objektiv med 3,2x optisk zoom, samt et 50 MP ultrawide-kamera.

Xiaomi 14 Pro

Det ultimative flagskib fra Xiaomi. Her er der bla. tale om en stor 6,73″ OLED-skærm med QHD+ opløsning og 120Hz opdateringsfrekvens. Den maksimale lysstyrke er desuden blevet hævet til hele 3.000 nits. Den kraftfulde Snapdragon 8 Gen 3 chip er sammenkoblet med 12GB/16GB RAM og op til 1TB lagerplads.

Xiaomi 14 Pro kommer desuden med en ramme i titanium, ligesom iPhone 15 Pro-modellerne. Telefonen kan dog også fås med en ramme i aluminium som alternativ.

Batteriet er på 4.860 mAh og understøtter 120W opladning, samt 50W trådløs opladning. En fuld opladning med kabel er dermed overstået på blot 18 minutter, ifølge Xiaomi.

Xiaomi 14

Xiaomi 14 er det mere kompakte valg, kontra 14 Pro, med en skærm på 6,36″. Displayet er af OLED-typen med 120Hz opdateringsfrekvens og samme 3.000 nits maksimale lysstyrke, som 14 Pro.

Telefonen er udstyret med Snapdragon 8 Gen 3 chippen og 8GB/12GB/16GB RAM, afhængig af lagerpladsen på op til 1TB.

Batteriet er på 4.610 mAh og understøtter 90W opladning, samt 50W trådløs opladning.

Pris og tilgængelighed

Mens resten af verden må vente lidt med at få fingerne i telefonerne, forventes de allerede at lande i Kina senere i år. I første omgang kommer Xiaomi 14-serien nemlig kun til salg i Kina – international tilgængelighed ventes først næste år.


Læs også: Apple inviterer til “Scary Fast” event

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.