GadgetsTophistorie

Xiaomi lancerer 100W trådløs oplader

Xiaomi er klar med en ny trådløs oplader, med en effekt på hele 100W: Mi 100W Wireless Charging Stand.

Den nye trådløse oplader fra Xiaomi er designet i sort, med gyldne detaljer i bunden at opladeren. Telefonen kan enten placeres vandret eller lodret og Qi-standarden er desuden understøttet. Dette vil sige, at stort set alle telefoner med trådløs opladning, vil kunne benytte opladeren – dog ikke med fuld styrke på 100W.

Eftersom hurtig trådløs ladning godt kan generere en del varme, er opladeren udstyret med flere sikkerhedssystemer og en dynamisk blæser der sætter i gang, når der er behov for det.

Faktisk er det lidt spøjst, at Xiaomi vælger at lancere så kraftig en trådløs oplader, når ingen af deres smartphones understøtter 100W trådløs opladning. Ikke engang det nyeste flagskib Xiaomi Mix 4 kan udnytte al kraften. Mix 4 understøtter nemlig “kun” 50W trådløs ladning, hvilket ifølge Xiaomi giver en fuld opladning på 28 minutter. Måske er opladeren tiltænkt en fremtidig mobil fra Xiaomi?

Læs mere om Xiaomi Mix 4 her: Xiaomi klar med ny flagskibstelefon: Mix 4.

Pris og tilgængelighed

Xiaomi Mi 100W Wireless Charging Stand lanceres den 16. august i Kina. Den trådløse oplader koster 599 kinesiske Yuan, hvilket direkte omregnet, giver lidt under 600 kroner. Der er endnu ikke udmeldt noget vedrørende en global lancering.


Læs også: Razer Hammerhead True Wireless V2 har RGB-lys og ANC

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.