TeknologiTophistorie

Yousee klar med mobilt bredbånd via 5G

Nu har TDC også åbnet for, at Yousee-kunder kan få adgang ti mobilt bredbånd via 5G-forbindelsen. Samtidig sænkes abonnementsprisen.

I starten af november åbnede TDC for mobilt bredbånd via 5G for kunderne i Telmore, TDC Erhverv og Relatel. Nu er selskabet også klar til tilbyde muligheden for Yousee-kunder.

– Vores kunder har virkelig taget 5G til sig, og vi ser en stor stigning i salget af 5G-telefoner. Derfor er vi også glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder et mobilt bredbåndsprodukt. Den mobile bredbåndsforbindelse via 5G-netværket vil ikke kun give vores kunder en hurtigere og mere fleksibel forbindelse, men samtidig også være et godt supplement til den bredbåndsforbindelse, som leveres gennem kabler i jorden, siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Et mobilt bredbåndsabonnement med 5G-adgang kan blandt andet give mulighed for at downloade HD-film på blot et par sekunder, streame tv- og film-indhold uden forstyrrelse og dele filer helt uden forsinkelser. Derudover giver det også de mange danskere, der arbejder hjemmefra, endnu bedre muligheder for et hurtigere og stabilt internet, ligesom det for mange også kan være en oplagt og mere fleksibel løsning til sommerhuset, fortæller Yousee.

YouSee-kunder kan dog udelukkende få 5G-hastighed på det mobile bredbånd, hvis de binde sig til den største pakke, der inkluderer 1 terabyte data. Til gengæld sænkes prisen fra 399 kroner til 349 kroner om måneden.

Pakken inkluderer et lånemodem (200 kroner i oprettelse) og Yousees sikkerhedspakke. Læs mere om mobilt bredbånd hos YouSee

Både Yousee og de øvrige Nuuday-selskaber benytter sig af mobilnetværket fra TDC Net, der åbnede sit 5G-netværk den 7. september. I øjeblikket har 90 procent af danskerne adgang til 5G, lover TDC Net. 

For 5G-kunder i København, Odense, Aarhus og Helsingør er der fuldt skrald på hastighederne. Er man på 5G i  andre dele af landet, vil 5G mobilt bredbånd fortsat være en opgradering med højere hastigheder og reduceret forsinkelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.