×
TeknologiTophistorie

Yousee giver flere adgang til 5G

Yousee inkluderer nu 5G i et af de billige(re) abonnementer. Samtidig inkluderes der mere data i abonnementerne.

Som vi kunne fortælle i august, siver privatkunderne stille og roligt fra TDC. Nu forsøger de gennem Yousee at forkæle både eksisterende og nye kunder ved at øge datamængden og give flere adgang til 5G-netværket.

Yousee har fem forskellige mobilabonnementer (samt et børneabonnement) på menuen og der er nu 5G med i dem alle, pånær det billigste. Ændringerne sker for at følge med udviklingen på mobilmarkedet og møde kundernes behov bedst muligt, forklarer direktør hos YouSee, Christian Morgan.

– Vi kan se, at dataforbruget stiger blandt vores kunder, hvilket blandt andet kan tilskrives 5G-lanceringen sidste år samt corona-relaterede faktorer som øget hjemmearbejde, siger Christian Morgan og fortsætter:

– Udover at vores kunder bruger mere data, kan vi også se, at størstedelen af de telefoner vi sælger i dag, understøtter 5G. Derfor er vi glade for, at vi nu kan inkludere 5G i endnu et mobilabonnement, så endnu flere kunder får mulighed for at udnytte de højere hastigheder og den øgede stabilitet, som 5G-netværket tilbyder.

Fra andet kvartal 2020 til andet kvartal 2021 har der været en stigning i dataforbruget på 47 procent blandt Yousees mobilkunder, hvilket er næsten 20 procent udover den vækst, der har været i de foregående år. Knap 80 procent af alle de telefoner selskabet solgte i andet kvartal havde 5G-understøttelse.

Opgraderingen trådte i kraft onsdag og gælder for alle nye og eksisterende kunder, som har et af de abonnementer, der er til salg på Yousees hjemmeside.

De fire abonnementer med begrænset data, har fået tilføjet mellem 5 og 20 gigabyte ekstra per måned. Her er en oversigt:

  • Fri tale og 10 GB data har fået tilføjet 5 GB data. Prisen for abonnementet er 149 kr. per måned.
  • Fri tale og 20 GB data har fået tilføjet 5 GB data. Prisen for abonnementet er 169 kr. per måned.
  • Fri tale og 30 GB data har fået tilføjet 10 GB data. Prisen for abonnementet er 199 kr. per måned.
  • Fri tale og 60 GB data har fået tilføjet 20 GB data. Prisen for abonnementet er 249 kr. per måned.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.