TophistorieYouTV

Yousee: Nul rabat til betatestere

Betatestere af Yousees nye streamingtjeneste YouTV må betale fuld pris, hvis de vil hjælpe med at teste tjenesten. Der er ingen rabat, siger selskabet.

Efter sommerferien lancerer Yousee sin nye satsning, streamingtjenesten YouTV. I første omgang bliver det en ‘ufærdig’ betaudgave, der lanceres, og tanken er, at de første brugerne skal hjælpe Yousee med at pudse tjenesten af. Men der skal betales fuld pris, hvis man ønsker at hjælpe, skriver Finans.dk, for Yousee har ingen planer om at give rabat til sine betatestere.

Til trods for det, har tusindvis af danskere allerede skrevet sig op, som potentielle hjælpere, skriver avisen, og det er helt som Yousee ønsker det. I forbindelse med præsentationen af YouTV, sagde direktøren:

Artiklen fortsætter efter annoncen

– Vi lancerer en betaversion, fordi vi gerne vil inddrage brugerne så hurtigt som mulig. Vi har brug for brugernes feedback løbende og gerne tidligt i processen, så vi i samspil med dem kan tilpasse YouTv til deres behov, sagde Henrik Harder, direktør for tjenesten.

YouTV bliver en selvstændig streamingtjenester, som man kan abonnere på uanset hvorfra man får sit internet. Tjenesten bliver bygget op meget lig Yousee-produktet Bland Selv, hvor det bliver muligt at vælge mellem forskellige tv-kanaler og streamingtjenester.

Yousee har ikke været ude med en konkret pris på YouTV, men har sagt, at den “bliver billigere end tv-pakkerne”.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.