fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Yousee sænker priserne på bredbånd

Nu bliver det billigere at få bredbånd hos Yousee. Fra og med i dag sænkes priserne på selskabets bredbåndsprodukter.

Yousee har de senere år været presset af øget konkurence på bredbåndsmarkedet, hvilket har ført til decideret kundeflugt fra den TDC-ejede virksomhed. Nu svarer Yousee igen i to trin, for at forsøge at stoppe udsivningen; Eksisterende kunder får hurtigere internetforbindelser til samme pris og nye kunder får billigere abonnementer, skriver Berlingske Tidende.

Fra og med i dag skærer Yousee sine produkter leveret over kabel-TV-forbindelsen ned til to og gør dem samtidig billigere. Der kan fremover kun vælges mellem en 1.000-megabitforbindelse til 299 kroner om måneden og den nye 200-megabitforbindelse til 249 kroner om måneden. Der er savet 100 kroner af det dyreste abonnement.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Prisnedsættelserne kommer som rosinen i pølseenden, efter at Yousee har brugt de seneste måneder på at hæve hastigheden hos eksisterende kunder. Vel at mærke uden at hæve priserne.

– Der er tale om det største hastighedsløft, som nogensinde er lavet for internetkunder i Danmark. Alle får som minimum fordoblet deres internethastighed, nogle vil opleve helt op til en tidobling. Vores bedste gæt er, at den gennemsnitlige hastighed i Danmark i alle tilfælde stiger med 24 procent og kan stige med helt op til 45 procent, hvis alle tager imod det, siger Jacob Mortensen, der er direktør for YouSee, til Berlingske.

Ifølge selskabet mangler kun fem procent af de nuværende bredbåndskunder, med forbindelse over kabel-TV-nettet, at få fordoblet hastigheden.

På trods af prisnedsættelser og hastighedsforbedringer, er Yousee fortsat ikke blandt de billigste steder at handle bredbånd …

– Det vil jeg nu gerne angribe lidt. Vi hæver hastigheden, men vi leverer samtidig markedets bedste modem, en markant bedre service gennem vores butikker, kundecenter og selvbetjening, og så får man som YouSee-kunde med flere produkter ekstra fordele gennem YouSee More samt YouSees e-mail. Så det er ikke et sammenligneligt produkt. Det svarer til, at man vælger, hvilken bil der passer bedst til én, siger Jacob Mortensen til avisen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button