Streaming

Yousee sender Discovery Networks ud i kulden

Krigen mellem Yousee og Discovery eskalerer voldsomt i disse dage. Yousee har nu formelt opsagt sin aftale med Discovery.

Den verserende krig mellem kabel-tv-selskabet Yousee og Discovery Networks har de seneste dage bevæget sig op i ny liga. Yousee har nu formelt opsagt sin aftale med Discovery, hvilket betyder at selskabets kanaler er helt ude i kulden. Det sker efter at Discovery i de seneste dage har valgt at køre en kampagne, hvor de via ”reklamer” i danske storcentre opfordrer kunderne til at droppe Yousee og flytte til konkurrenterne. En kampagne der understøttes på domænet heltsort.dk under parolen See You.

Et af YouSees centrale argumenter for at lægge Discoverys kanaler i Bland Selv er, at det skaber frihed for YouSees kunder. Det argument køber Discovery Networks dog ikke:

– YouSee bruger i stedet sin dominerende markedsposition til at presse Discovery ud af TV-markedet og diktere, hvilket TV-indhold deres kunder skal se, siger Christian Kemp, administrerende direktør i Discovery Networks Danmark.

Yousees opsigelse vil ikke have den store effekt, da Discovery Networks allerede havde meddelt, at de ikke ville fortsætte samarbejdet på de betingelser Yousee krævede, så det ligner ren symbolpolitik fra kabel-tv-selskabet, der da også siger til Radioavisen, at de stadig er åbne for forhandling.

Sagen kort …

  • Discovery Networks driver kanalerne Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6, Canal 9 og Eurosport-kanalerne.
  • I midten af september varslede Yousee at samtlige kanaler fra Discory Networks ville blive flyttet ud af selskabets pakkeløsninger. I stedet skal kunderne tilkøbe dem via bland-selv-løsningen.
  • Det skabte ramaskrig hos både kunderne, Discovery og hos DBU, der mener, at foldbold-Danmark er blevet taget som gidsler.
  • Discovery Networks startede herefter en kampagne, hvor de forklarede brugerne om alternativerne til Yousee.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.