Pixel
Gadgets

Yousees nye 4K-boks lagrer optagelser i skyen

I dag lancerer Yousee sin nye tv-boks med 4K-opløsning og optagelse i skyen.

Yousee-kunder med et 4K-fjernsyn kan i dag bestille selskabets nye tv-boks, der kan håndtere 4K-signaler. Det er dog stadig lidt sløvt med indhold i 4K-opløsning.

Hurtigere og helt stille

Grundlæggende er den nye 4K-boks identisk med den nuværende boks, Humax YSR-2000 fra april 2016, som du kan læse vores anmeldelse af her, men hastigheden er højere, den nye kan vise 4K-indhold og så er harddisken fjernet. I stedet gemmes alle optagelser på Yousees servere i skyen. Det har den klare fordel, at der ikke er begrænsning på, hvor mange programmer, du kan optage på samme tid. Samtidig slipper du for støj fra blæsere.

4K-indhold

Desværre er der stadig langt mellem 4K-fornøjelserne. Det er (endnu, red.) ikke muligt at leje 4K-film via boksen, så man er begrænset til at få sit 4K-indhold fra Netflix, der til gengæld ikke kan vise HDR-indhold via Yousees boks. Netflix understøtter ellers HDR via Dolby Vision.

Kolde fakta …

  • Navn: Human YS-4000
  • Styresystem: Linux
  • Processor: Bradcom 752s
  • Hukommelse: 2 GB RAM
  • Tilslutninger: HDMI, 4×4 wifi 802.11ac, ethernet, USB, infrarød, S/PDIF.
  • Pris: 399 kroner for opgradering af eksisterende boks + 30 kroner/måneden abonnement

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close