×
GadgetsTophistorie

B&O lancerer ny high-end soundbar: BeoSound Theatre

Beosound Theatre er en Dolby Atmos soundbar til dem, der har penge nok til overs efter at elregningen er betalt ...

På IFA i Berlin – en af verdens største elektronikmesser – er danske B&O en af de første, der er klar med lancering af et større produkt. De har netop løftet sløret for deres nye soundbar, kaldet BeoSound Theatre.

Soundbaren hører med en pris på ca. 50.000 kr. til i den dyre ende, som det jo er normalt for B&O. Højttaleren kommer i et par forskellige udgaver, blandt andet med trælameller, hvilket er blevet en fast del af B&O’s designsprog – blandt andet også på deres BeoSound Level som vi har anmeldt her.

Soundbaren har hele 16 drivere – to af dem er 6,5″ subwooferdrivere, hvilket er den største wooferdriver i en soundbar overhovedet. B&O har stjålet en smule fra deres ekstremt high-end BeoLab 90 for at skabe den bedst mulige rumfølelse.

For at optimere lyden til det enkelte rum medfølger en avanceret mikrofon der placeres på sofaen eller i stolen hvor man gerne vil have den bedste oplevelse.

Den nye soundbar understøtter standarden Matter, der i løbet af i år og næste år forventes at blive den dominerende standard for Smart Home produkter.

Passer til alle tv

B&O har et ganske intimt samarbejde med koreanske LG, men BeoSound Theatre vil i udgangspunktet kunne bruges til alle typer tv. Soundbaren er modulopbygget og de to “vinger” kan udskiftes hvis man skifter fjernsynet til et større (eller mindre) senere. Det er også muligt at tilføje baghøjttalere hvis man ikke føler at den indbyggede Dolby Atmos er helt nok.

BeoSound Theatre starter som sagt ved en pris på 49.400, og kan købes hos B&O’s forhandlere i starten af oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.