×
GadgetsTophistorie

Sennheisers nye true wireless er målrettet tv-narkomaner

TV vil aldrig blive det samme igen, hævder Sennheiser, der har snittet TV Clear til alle os, der vil fordybe os i skærmen på væggen.

De fleste synes vel, at tv-kigning er en fælles fornøjelse? Men der findes åbenbart også dem, der foretrækker at nyde oplevelsen i majestætisk ensomhed. Eller måske bare befri resten af husets beboere for lyden fra fodboldkampen? Det er disse mennesker, Sennheiser TV Clear er lavet til.

“Med det nye Sennheiser TV Clear produkt, kan du nyde at se fjernsyn med suveræn taleklarhed og med samme bekvemmelighed, komfort og diskrete stil som True Wireless-øretelefoner,” trutter marketingstrompeterne.

Sættet ligner godt nok helt almindelige True Wireless hovedtelefoner, men der medfølger en speciel sender, der kan sluttes til tv’et. Den skal sikre en lav latenstid og kan sættes til ethvert tv med optisk eller analog udgang.

Sennheiser TV Clear
Så er familiefreden tydeligvis sikret (foto: Sennheiser).

De har naturligvis også indbygget Bluetooth-forbindelse, så de kan tilsluttes mobiltelefoner, tablets og andre enheder, der evner at vise levende billeder.

Ved hjælp af medfølgende software kan man øge volumen på de høje frekvenser op til 20dB. Det er en del, når proppen sidder lige ved trommehinden. Man behøver dog ikke at lukke omgivelserne helt ude. En Ambient Awareness-indstilling lukker lyden udefra ind i hovedtelefonerne.

Sennheiser fortæller, at TV Clear kan levere op til 15 timers batterilevetid, når de bruges sammen med senderen. Herefter kan de placeres i det medfølgende ladeetui, der fylder ekstra 22 timer på propperne.

Det er i øvrigt ikke første gang, Sennheiser laver True Wireless hovedtelefoner til specialsituationer. Helt tilbage i 2018 lancerede de serien Sleepbuds, der skulle bruges til at maskere støj når man … ja, sov.

Sennheiser TV Clear kommer i handelen i slutningen af juni, loves det. De får en pris på 400 euro, altså knapt 3.000 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.