fbpx

 

 

 

 

Features

21 af de bedste spil til iPhone og iPad

Vi har voteret på redaktionen og udvalgt en bunke af de bedste spil til iPhone og iPad. Her er 21 titler, der kan underholde dig mens du venter på bussen.

STRATEGISPIL

Sid Meier’s Civilization VI


Har du spillet Civilization på din computer, vil du med stor sandsynlighed elske iPad-udgaven; det er nemlig lykkes at klemme hele spillet ind i Apples tablet og ikke bare en simpel neddroslet udgave. Styringen er okay og dybden i spillet som på den fulde udgave – så forvent at bruge dagevis på at mule modstanderne. Eneste minus er prisen, der desværre også ligger tæt på pc-udgaven. Hent spillet i App Store (499 kr.)

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ticket To Ride


Ticket To Ride er et af de meget få spil, der har klaret transformationen fra fysisk brætspil til digitalt ditto uden at miste sin spilbarhed. Det handler om at bygge jernbaner hurtigere og længere end dine modstandere. Modstanderne kan være den kunstige ”intelligens” eller en tilfældig person der matches via nettet. Men det bliver for alvor sjovt, når du spiller mod venner og bekendte over netværket. Hent spillet i App Store (45 kr.)

 

Mini Metro


På trods af – eller måske på grund af – ekstrem simpel grafik, er dette spil ren narko. Det er nemt at lære, men uhyggelig svært at mestre. Det handler om at bygge metroer. Man starter med tre stationer og to linjer og skal derefter udvide, så passagerer fragtes optimalt rundt mellem stationerne. Forbandet vanedannende. Så er du advaret. Hent spillet i App Store (45 kr.)

 

Iron Marines


Kan du lide Starcraft eller Command & Conquer, kan du få et skud lignende ved at installere Iron Marines. Grafikken er rigtig fin, med meget detaljerede karakterer og afvekslende miljøer. Spillet er missionsbaseret og handler om at stå imod en invaderende hær af aliens. Til det formål kan du bygge bygninger, der leverer soldater og isenkram. Advarsel, spillet kan være særdeles udfordrende. Hent spillet i App Store (45 kr.)

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Tidligere side 1 2 3 4 5
Back to top button